Welcome to Lagunaclub.nl. Please login or sign up.

24 februari, 2024, 13:37

Login with username, password and session length

Recent

Leden
Stats
  • Totaal berichten: 194.035
  • Totaal topics: 10.328
  • Online today: 56
  • Online ever: 383
  • (13 januari, 2020, 07:44)
Gebruikers Online
Users: 1
Guests: 24
Total: 25

How To Achterveren vervangen.

Gestart door marxander, 01 augustus, 2013, 15:35

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

marxander

Hier dan een uitleg hoe je de veren kan vervangen van een Laguna 2 sommige zullen het anders doen maar dit is globaal hoe je het kan doen.Eerst krik je de auto omhoog en als je een trekhaak zou je in 1 keer de auto van achter omhoog krijgen anders kan je aan de achterkant de krik punten gebruiken.
dan ze je de bokjes onder het vlakke gedeelte van de achteras (waar de achteras rubbers zitten) dan kan je hem laten zakkken op zijn bokjes en je zal zien dat de auto mooi stevig en veilig staat.Ik heb de wielen verwijderd maar is niet noodzakelijk maar als je ze verwijderd heb je wel meer werkruimte.
Dan kan je de achteras met een krik wat omhoog duwen zodat er minder kracht op de schokbrekers komt dan ga je aan beide zijden de schokbrekers aan de bovenkant los maken (Dop 18).
Heb je beide kanten gedaan dan kan je de as weer laten zakken en zal je zien dat de as dan zover zakt dat je de veren er uit kan halen.Daarna de boel even schoonmaken en dan kunnen de nieuwe veren er weer tussen, denk hierbij dat aan de bovenkant waar een rubberen stuk tussen zit ook weer op dezelfde manier er op gezet wordt.
Ook opletten dat het einde van de windel aan de bovenkant naar voren wijst, en dat aan beide zijden.
Als je de veren er weer tussen hebt kan je weer de as omhoog krikken net zolang tot je de bout van de schokbrekers weer kan vast zetten.Als dat ook hebt gedaan kunnen de wielen er weer onder en ook die vast zetten natuurlijk en u bent weer klaar.

SMF spam blocked by CleanTalk